Monday, 25 February 2013

Muhyiddin dimalukan oleh penduduk-penduduk Pensiangan (Muhyiddin shamed by Sabahans)Muhyiddin dimalukan oleh penduduk-penduduk Pensiangan (Muhyiddin shamed by Sabahans)
BERITA YANG DISOROKKAN OLEH MEDIA ARUS PERDANA!!!!... KUNJUNGAN MUHYIDDIN YASSIN KESABAH PADA 23HB FEBRUARI 2013 YANG LALU, DIMALUKAN OLEH PENDUDUK PENSIANGAN, SABAH!!!!!!! (1,000,000 Chinese dont want MCA to represent the Chinese
Muhyiddin was shamed by Sabahans during his visit to Sabah. He was welcomed by a banner that says ... janji di tepati. Mana hospital kami? Ini kali lah!)

Kunjugan Timbalan Perdana Menteri merangkap Timbalan Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin ke Sabah pada 23hb Februari 2013 yang lalu telah mendapat kejutan maut sambil dimalukan oleh penduduk DUN Nabawan Parlimen Pensiangan, Sabah, apabila beberapa sepanduk menuntut janji-janji yang pernah ditaburkan oleh Kerajaan UMNO/BN kepada rakyat Sabah masih belum tertunai lagi.

Keberanian yang ditonjolkan oleh penduduk Sabah secara terbuka, tegas dan berani ini amat mengejutkan sekali.

Senario sebegini belum pernah terjadi apabila pembesar negara membuat kunjungan maupun lawatan rasmi ke Sabah sebagai tanda rasa hormat yang amat tinggi. Tetapi itu semua sudah menjadi sejarah.

Rakyat Sabah kini sudah mula bangkit mau melakukan perubahan. Rakyat Sabah sudah muak dan bosan sampai nak muntah dengan segala janji-janji manis UMNO/BN.

Rakyat Sabah pun dah sedar yang janji-janji manis yang ditabur UMNO/BN langsung tidak boleh dipercayai. KEPERCAYAAN SIFAR!!!!!

Sabah kini jelas bukan lagi deposit kekal tetap UMNO/BN pada PRU 13 nanti.
Perubahan besar bakal melanda politik Sabah sehingga tempiasnya mengenai tubuh Putrajaya.. Ins'y Allah.

INI KALI LAH TUKAR ... JOM UBAH ... SELAMATKAN MALAYSIA.